Επιστροφές

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ
Σε διαγωνισμούς, δημοσκοπήσεις, χρήση κουπονιού (σε προϊόντα της κατηγορίας outlet) και διάθεση προϊόντος ως δώρου δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.
Σε εκπτωτικές καμπάνιες (όπως ποσοστό έκπτωσης σε πληρωμές με χρεωστική / πιστωτική κάρτα) και χρήση κουπονιού συμμετέχουν ΜΟΝΟ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ και όχι αλλαγές η εξαργύρωση πιστωτικού υπολοίπου από προηγούμενη αγορά.

* ΜΗΝ  ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

  • Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής των προϊόντων εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία άφιξης στο κατάστημα εξυπηρέτησης σας. Μετά το πέρας των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται όπως ακριβώς σας παραδόθηκε (να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια, να μην έχει φορεθεί, χρησιμοποιηθεί, πλυθεί ή φθαρεί ) και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.  Ως φθορά μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής. Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του θέματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Η διαδικασία επιστροφής κατά την αλλαγή του προϊόντος γίνεται μόνο μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών.
  • Σε προϊόντα με έκπτωση 40% (συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού 40%) και άνω δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής. 
  •  Επιπρόσθετα η χρήση και η εισαγωγή εκπτωτικών κουπονιών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αλλαγές καθώς και πιστωτικά υπόλοιπα. Στα παραπάνω (αλλαγές και πιστωτικά υπόλοιπα) υπολογίζεται η τιμή με την έκπτωση όπως αυτή αναγράφεται στο site την ημέρα καταχώρησης της αλλαγής σας.
  • Στα σκουλαρίκα δεν πραγματοποιούνται αλλαγές για λόγους υγιεινής
  • Η αλλαγή στο μέγεθος (Η πρώτη αλλαγή σε μέγεθος είναι δωρεάν) πραγματοποιείται  αποκλειστικά στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αρχικής παραγγελίας όπως αυτή αναγραφόταν στην ιστοσελίδα μας χωρίς να υπολογίζονται οι νέες εκπτώσεις.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

– Το κόστος αλλαγής εντός Ελλάδας,  όταν αφορά στο ίδιο προϊόν αλλά σε διαφορετικό  μέγεθος πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ (αφορά αποκλειστικά στην 1η αλλαγή).
– Όταν το προϊόν είναι ONE SIZE, δηλαδή ένα μέγεθος και δεν διατίθεται σε άλλα μεγέθη, δεν δύναται η επιλογή διαφορετικού μεγέθους και ως εκ τούτου το συνολικό κόστος αλλαγής είναι 5€.
– Όταν το προϊόν της αλλαγής αφορά στο μικρότερο ή στο μεγαλύτερο μέγεθος του προϊόντος το συνολικό κόστος της αλλαγής είναι 5€.
(δηλαδή όταν το μεγαλύτερο μέγεθος είναι X-LARGE σύμφωνα με το site μας δεν υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής, εφόσον εξ αρχής δεν διατίθεται σε 2X-LARGE).

-Για κάθε επόμενη αλλαγή καθώς και σε αλλαγές  που δεν αφορούν στο μέγεθος η αλλαγή μαζί με την νέα αποστολή εφόσον δεν προκύπτει νέο ποσό χρέωσης ανέρχεται στα 5.00€ συνολικό κόστος.

-Σε αλλαγές (ακόμη και όταν αυτές αφορούν αλλαγή στο μέγεθος) στις οποίες προκύπτει νέο ποσό χρέωσης λόγω πρόσθεσης προϊόντων ή ακριβότερου προϊόντος χρεώνεται και το ποσό της αντικαταβολής το οποίο είναι 2,50€

– Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επικοινωνία μαζί μας πριν την πραγματοποίηση της αλλαγής μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (09:00 – 17:00 Δεύτερα – Παρασκευή) ή μέσω του e-mail μας blanche.thess@gmail.com και η επιστροφή αφορά αποκλειστικά στην εταιρία Courier με την οποία έχει παραληφθεί το δέμα. Σε αντίθετη περίπτωση και αποστολής του δέματος με άλλη εταιρία Courier, η χρέωση αφορά αποκλειστικά τον πελάτη.

ΚΥΠΡΟΣ 

Το κόστος αλλαγής για δέματα προερχόμενα από την Κυπριακή Δημοκρατία είναι ενιαίο και ανέρχεται σε 13.80€,  εφόσον χρησιμοποιηθεί η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών για την επιστροφή του δέματός σας.  Εάν σας εξυπηρετεί διαφορετική εταιρία ταχυμεταφορών για την επιστροφή του δέματος σας, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δική σας χρέωση. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο για την νέα αποστολή του δέματος σας (6,90€).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ / CREDIT VOUCHERS

-Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.

-Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, υπάρχει  δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού υπολοίπου με την καθαρή αξία του προϊόντος που επιστρέψατε (credit voucher), το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντική σας αγορά από το διαδικτυακό μας κατάστημα εντός 4 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του.

-Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω δικής μας υπαιτιότητας (π.χ. έλλειψη αποθέματος λόγω ταυτόχρονης πώλησης ή λάθους καταχώρησης) καθώς και στην περίπτωση που σας αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιλέξατε στην παραγγελία σας. Στις παραπάνω περιπτώσεις η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται άμεσα με μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. ***(Για τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Ελληνικής επικράτειας, ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις διατραπεζικού εμβάσματος οι οποίες δεν βαρύνουν την εταιρία μας).