Επιστροφές

* ΜΗΝ  ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ 

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

  • Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων (14) ημερών οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται όπως ακριβώς σας παραδόθηκε (να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια, να μην έχει φορεθεί, χρησιμοποιηθεί, πλυθεί ή φθαρεί ) και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς.  Ως φθορά μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής. Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του θέματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Η διαδικασία επιστροφής κατά την αλλαγή του προϊόντος γίνεται μόνο μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών.
  • Σε προϊόντα με έκπτωση 40% και άνω δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής. 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

– Το κόστος αλλαγής εντός Ελλάδας,  όταν αφορά στο ίδιο προϊόν αλλά σε διαφορετικό  μέγεθος, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ (αφορά στην 1η αλλαγή).

– Σε περίπτωση που δεν διατίθεται σε απόθεμα το επιθυμητό μέγεθος, υπάρχει δυνατότητα επιλογής  διαφορετικού προϊόντος της αρεσκείας σας όπου και σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με κόστος αλλαγής.

-Για κάθε επόμενη αλλαγή καθώς και σε αλλαγές  που δεν αφορούν στο μέγεθος η χρέωση είναι 5 ευρώ

– Για την δωρεάν αλλαγή απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιστρέψετε το προϊόν προς αντικατάσταση με τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών και αφού παραλάβουμε το δέμα σας και κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις των όρων της πολιτικής αλλαγών της εταιρίας μας, σας στέλνουμε το προϊόν αντικατάστασης

 

ΚΥΠΡΟΣ 

Το κόστος αλλαγής για δέματα προερχόμενα από την Κυπριακή Δημοκρατία είναι ενιαίο και ανέρχεται σε 11.80€,  εφόσον χρησιμοποιηθεί η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών για την επιστροφή του δέματός σας.  Εάν σας εξυπηρετεί διαφορετική εταιρία ταχυμεταφορών για την επιστροφή του δέματος σας, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δική σας χρέωση. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο για την νέα αποστολή του δέματος σας (5,90€).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ / CREDIT VOUCHERS

– Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, υπάρχει  δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού υπολοίπου με την καθαρή αξία του προϊόντος που επιστρέψατε (credit voucher), το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντική σας αγορά από το φυσικό ή το διαδικτυακό μας κατάστημα εντός εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.

-Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω δικής μας υπαιτιότητας (π.χ. έλλειψη αποθέματος λόγω ταυτόχρονης πώλησης ή λάθους καταχώρησης) καθώς και στην περίπτωση που σας αποσταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιλέξατε στην παραγγελία σας. Στις παραπάνω περιπτώσεις η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται άμεσα με μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. ***(Για τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Ελληνικής επικράτειας, ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις διατραπεζικού εμβάσματος οι οποίες δεν βαρύνουν την εταιρία μας).