Πληρωμές

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με αντικαταβολή εφόσον το επιθυμεί και να εξοφλήσει την παραγγελία του κατά την παράδοσή της στον χώρο που έχει επιλέξει ο ίδιος (ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο). Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται με 2,50€ που είναι το κόστος της αντικαταβολής για Ελλάδα και 5,90ευρω για την Κύπρο.

Η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παραλαβή του δέματος στον χώρο που εσείς επιθυμείτε και έχετε επιλέξει εξαρχής με την καταχώρηση της παραγγελίας σας(αφορά Ελλάδα και Κύπρο).

Τα έξοδα αποστολής-μεταφορικά κοστίζουν 2,50ευρώ ενώ για την Κύπρο παραμένει 5.90ευρώ συνολική επιβάρυνση!

  • ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι οι εξής:

·         Visa

·         MasterCard

·         Visa Electron

·         Maestro

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο πελάτης θα πρέπει να στείλει email στο [email protected] ή στην σελίδα μας στο Facebook, στο προφίλ του Instagram ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο +30 2314028734 αναφέροντας το όνομα του καταθέτη, την τράπεζα που επέλεξε, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την επιβεβαίωση της συναλλαγής σας.

Μην παραλείψετε να γράψετε στις παρατηρήσεις της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

IBAN

Αριθμός Λογαριασμού

Τράπεζα EUROBANK

Ασφάλεια

Στην Blanche Boutique, η ασφάλεια των online αγορών είναι θεμελιώδης και η προστασία τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλών συστημάτων πληρωμής και τα εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμής μεταδίδονται απευθείας και κρυπτογραφημένα (SSL) στην τράπεζα.

ΕΛΛΑΔΑ-Για παραγγελίες των 100ευρω και άνω και αποκλειστικά για Ελλάδα και έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΚΥΠΡΟΣ-Ολες οι παραγγελίες επιβάρυνονται συνολικά έξοδα 5.90ευρω ανεξαρτήτου ποσού και τρόπου πληρωμής.

-Συναλλαγές άνω των 200€ δύνανται να πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζικά μέσα, ήτοι με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ως εκ τούτου, παραγγελίες, το συνολικό τίμημα των οποίων υπερβαίνει το ποσό αυτό, δεν δύνανται να πληρώνονται με αντικαταβολή.