Πληρωμές

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με αντικαταβολή εφόσον το επιθυμεί, δηλαδή να εξοφλήσει την παραγγελία του κατά την παράδοσή της στον χώρο που έχει επιλέξει ο ίδιος (ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο). Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται με 2,50€ που είναι το κόστος της αντικαταβολής για την Ελλάδα, ενώ  για αποστολές στην Κύπρο το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής (6,90€) χωρίς επί πλέον χρέωση.

Η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παραλαβή του δέματος στον χώρο που εσείς επιθυμείτε και έχετε επιλέξει εξαρχής με την καταχώρηση της παραγγελίας σας (αφορά Ελλάδα και Κύπρο).

Για αγορές 170€ (συνολικό ποσό αγοράς, μαζί με τα όλα έξοδα) και άνω ο τρόπος πληρωμής αφορά αποκλειστικά και μόνο σε τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο.

  • ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι οι εξής:

·         Visa

·         MasterCard

·         Visa Electron

·         Maestro / Diners / Amex

Ασφάλεια

Στην Blanche Boutique, η ασφάλεια των online αγορών είναι θεμελιώδης και η προστασία τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλών συστημάτων πληρωμής και τα εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμής μεταδίδονται απευθείας και κρυπτογραφημένα (SSL) στην τράπεζα.

    • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Χωρίς τραπεζική προμήθεια – Αφορά αποκλειστικά αγορές εντός Ελλάδος)
      Για αγορές που αφορούν την Κύπρο δεν υπάρχει η δυνατότητα της τραπεζικής κατάθεσης.

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός της Ελληνικής επικράτειας, μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο πελάτης θα πρέπει να στείλει email στο blanche.thess@gmail.com ή στην σελίδα μας στο Facebook, στο προφίλ του Instagram (@blanche.thess) ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο +30 2314028734 αναφέροντας το όνομα του καταθέτη, την τράπεζα που επέλεξε, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης. Η πραγματοποίηση της τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 24  ωρών από την καταχωρημένη ώρα της παραγγελίας. Μετά το πέρας των 24 ωρών τα προϊόντα αποδεσμεύονται αυτομάτως και η παραγγελία θεωρείτε ως ακυρωμένη. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την επιβεβαίωση της συναλλαγής.

Μην παραλείψετε να γράψετε στις παρατηρήσεις της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΕΘΝΙΚΗ        :   GR02 0110 2840 0000 2840 0772 324

ALPHA BANK: GR61 0140 4850 4850 0200 2012 253

EUROBANK :   GR69 0260 7020 0001 1020 0914 238

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:       GR82 0171 6670 0066 6716 6064 682

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BLANCHE FASHION DESIGN CONSALTANSY O.E

**Συναλλαγές άνω των 170€(συνολική αγορά μαζί με τα  έξοδα) δύνανται να πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζικά μέσα, ήτοι με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ως εκ τούτου, παραγγελίες των οποίων το συνολικό τίμημα υπερβαίνει το ποσό αυτό, δεν δύνανται να πληρώνονται με αντικαταβολή.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες  κόστους 80 ευρώ και άνω και αποκλειστικά για παραδόσεις εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

***Όλες οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση στην Κύπρο επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα 6.9o€ ανεξαρτήτως ποσού και τρόπου πληρωμής.