Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας;

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσω του eshop μας, είτε ως απλός επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης της σελίδας μας.

Εάν σας εξυπηρετεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω μηνυμάτων στα social media της εταιρίας μας σε facebook και instagram στο blanche.thess. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε e-mail στο [email protected] ή και για πιο άμεση επικοινωνία να καλέσετε στο τηλέφωνό μας  2314028734.

Είμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα έως και Σάββατο 09:00 έως 16:00!

Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

2.Μπορώ να παραγγείλω χωρίς εγγραφή;

Βεβαίως και μπορείτε να παραγγείλετε και ως απλός επισκέπτης στο e-shop μας!

4.Πραγματοποιείτε αποστολές στην Κύπρο;

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με Κρόνος courier και αποστέλλονται σε εσάς αεροπορικώς με τελική συνολική χρέωση 5.90ευρώ. Στο ποσό αυτό ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ τα έξοδα αποστολής και η πληρωμή  με αντικαταβολή. Εάν επιλέξετε άλλον τρόπο πληρωμής το ποσό παραμένει 5,90ευρώ ανεξάρτητα τρόπου πληρωμής και ποσού της τελικής παραγγελίας σας!

Η παράδοση του δέματός σας πραγματοποιείται στον χώρο που επιθυμείτε εσείς και μας έχετε δηλώσει στην αρχική παραγγελία ως διεύθυνση παραλαβής

Αλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με την ίδια εταιρεία courier, την KRONOS courier. Τα έξοδα αλλαγής είναι 10,90€, αφορούν και την πρώτη αλλαγή του προϊόντος και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. O καταναλωτής πληρώνει το ποσό της αλλαγής στον υπάλληλο της εταιρίας courier με την παραλαβή του νέου προϊόντος και επιστρέφει χέρι χέρι το παλιό συσκευασμένο δέμα.

5. Με ποια μεταφορική συνεργάζεστε εντός Ελλάδος και ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται με ELTA Courier και με SPEEDEX ενώ ο χρόνος παράδοσης τους είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση δυσκολίας εντοπισμού της διεύθυνσης η εταιρεία courier σας αφήνει μια ειδοποίηση ούτως ώστε να επικοινωνήσετε είτε μαζί μας είτε με το κατάστημα της περιοχής σας για την επόμενη παράδοση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας είναι 2,50ευρώ και η αντικαταβολή άλλα 2,50ευρώ! Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ωστόσο με τραπεζική κατάθεση δεν θα επιβαρυνθείτε έξοδα αντικαταβολής 2.50ευρώ ανεξαρτήτου ποσού της παραγγελίας σας!

Για ποσά των 100ευρω και άνω τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι  δωρεάν!

Πόσο γρήγορα θα παραλάβω το δέμα μου στην Ελλάδα?

Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας φροντίζουμε να φύγει την ίδια εργάσιμη μέρα ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των απεσταλμένων δεμάτων. Επίσης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας, δηλαδή εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του (π.χ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά).

Οι αποστολές μας γίνονται με ELTA Courier και με SPEEDEX ενώ ο χρόνος παράδοσης τους είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση δυσκολίας εντοπισμού της διεύθυνσης η εταιρεία courier σας αφήνει μια ειδοποίηση ούτως ώστε να επικοινωνήσετε είτε μαζί μας είτε με το κατάστημα της περιοχής σας για την επόμενη παράδοση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

8. Πότε έχω δωρεάν μεταφορικά;

Δωρεάν μεταφορικά θα έχετε για παραγγελίες των 100€ κι άνω και μόνο για Ελλάδα!

10. Αν δεν μου κάνει κάτι μπορώ να κάνω αλλαγή;

Αλλαγές πραγματοποιούνται κανονικά, για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην Πολιτική Επιστροφών της εταιρίας μας!

11. Μπορείτε να μου κρατήσετε ένα προϊόν και να μου το στείλετε αργότερα;

Σας ενημερώνουμε ότι κρατήσεις ρούχων δεν γίνονται, μπορείτε όμως να κάνετε παραγγελία και να την πληρώσετε ώστε να δεσμεύσετε τα προϊόντα σας και να τα στείλουμε όποτε εσείς επιθυμείτε μόνο και εφόσον είναι προπληρωμένα. Σε αυτή την περίπτωση η μέθοδος αντικαταβολής δεν είναι εφικτή επιλογή.